Kiinnostaako yritystänne ympäristövaikutuksista ja vastuullisuudesta viestiminen ja aihepiirin kehittäminen?

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuutta profiloitua Itämeren ja suomalaisten vesistöjen suojelijana sekä edelläkävijäyrityksenä ympäristövastuullisuudessa.

Puhtaan Itämeren puolesta toimiva John Nurmisen Säätiö luo parhaillaan ravinneneutraalin toimijan/tuotteen konseptia, ja etsimme muutamaa ympäristöasiat tärkeiksi kokevaa yritystä yhteistyökumppaniksi työstämään ja toteuttamaan konseptia yritys-, liiketoiminta-alue- tai tuotetasolla.

Käytännössä ravinneneutraalius tarkoittaa ravinnepäästöjen (typpi, fosfori) arviointia, päästöjen vähennysmahdollisuuksien tunnistamista sekä vähennystoimien jälkeen jäljelle jäävien ravinnepäästöjen kompensointia tukemalla jotakin ravinnepäästöjä vähentävää hanketta.

Hanke toteutettaisiin muutamassa viikossa keväällä 2018 sopivaksi katsomananne ajankohtana. Tarjoamme asiantuntija-avun ravinnepäästöjen ja niiden vähennysmahdollisuuksien arviointiin sekä kompensoinnin toteuttamiseen.

Helsingin ja Kotkan kaupungit sekä HSY, Kymen Vesi Oy, Porvoon vesi ja Turun seudun puhdistamo Oy ovat jo tarttuneet haasteeseen ja neutraloineet ravinnepäästönsä (ks. esim. https://www.johnnurmisensaatio.fi/turun-seudun-puhdistamo-oy-osallistuu-john-nurmisen-saation-itameren-suojeluhankkeisiin-ja-neutraloi-oman-ravinnejalanjalkensa/). Haluaisitteko te olla ensimmäinen ravinneneutraali teollisuus- tai palveluyritys Itämeren alueella?

Kerromme mielellämme lisää hankkeistamme ja tarjoamme ravinneneutraaleille yrityksille näkyvyyttä viestinnässämme (lisätietoja https://www.johnnurmisensaatio.fi/tue-toimintaa/yrityslahjoitukset/ ).

Tietoa meistä

John Nurmisen Säätiöllä on vankka kokemus rehevöitymistä ja haitallisia sinileväkukintoja aiheuttavien ravinnepäästöjen vähentämisestä. 12 vuoden aikana säätiö on käynnistänyt 25 Puhdas Itämeri -hanketta. Hankkeista 17 on saatu valmiiksi, minkä seurauksena Itämeren vuotuinen fosforikuormitus on vähentynyt 2500 tonnilla. (https://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/kaynnissa-olevat-hankkeet/ )

Ota yhteyttä!

Projektipäällikkö Anna Saarentaus
0407190208
anna.saarentaus(at)jnfoundation.fi

 

Pin It on Pinterest